Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-05@12:07:21 GMT

پرهیز از این اشتباهات در شستشوی صورت

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۱۰۹۶۲

پرهیز از این اشتباهات در شستشوی صورت

به گزارش بولتن نیوز، صورت ما یکی از بخش های بدن با بیشترین میزان مواجهه با عوامل خارجی محسوب می شوند. در نتیجه، صورت به راحتی می تواند تحریک شود. همه ما دوست داریم که صورت خود را تمیز، سالم و با ظاهری جوان حفظ کنیم. شستشوی صورت یکی از توصیه های مراقبتی پایه در این زمینه محسوب می شود. اما آیا می دانید چگونه صورت خود را به درستی شستشو دهید؟ شستشوی صورت یکی از اقداماتی است که ما به عنوان بخشی از روتین زندگی روزانه خود انجام می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود، روشی که برای این کار مد نظر قرار می دهید می تواند اثر منفی یا مثبت روی پوست شما داشته باشد. اگر قصد دارید پوست صورت شما سالم‌تر، لطیف‌تر و جوان‌تر به نظر برسد، از این سه اشتباه که در ادامه به آنها اشاره می شود، پرهیز کنید.

اشتباه شماره 1: عدم شستشوی روزانه صورت

بسیاری از مردم فکر می کنند اگر هر روز صورت خود را شستشو دهند، این کار رطوبت طبیعی پوست را از بین خواهد برد. اگر صورت خود را نشورید، تنها اجازه می دهید گرد و غبار و چربی بیشتری روی پوست تجمع کنند. در نتیجه، هر چه بیشتر با جوش ها و آکنه مواجه می شوید. نکته کلیدی این است که صورت خود را هر روز با پاک کننده های ملایم شستشو دهید. برای افرادی که از نظر جسمانی فعال‌تر هستند، شستشوی صورت دو بار در روز ضروری است.

اشتباه شماره 2: عدم تغییر محصولات مورد استفاده برای شستشوی صورت

به گفته کارشناسان، برخی افراد تمایل دارند در تمام طول سال از یک محصول برای شستشوی صورت خود استفاده کنند. این به معنای استفاده از پاک کننده صورت مشابه برای تابستان و زمستان است. اما باید به این نکته توجه داشت که صورت ما به محصولات مختلف برای فصول مختلف نیاز دارد. به عنوان مثال، در فصل تابستان، یک نفر ممکن است به استفاده از یک پاک کننده با ظرفیت تولید کف بالا نیاز داشته باشد. اگر مستعد ابتلا به آکنه هستید، ممکن است به استفاده از یک محصول حاوی اسید سالیسیلیک نیاز داشته باشید. طی فصل زمستان نیز بهتر است از پاک کننده ای ملایم با صابون کمتر استفاده شود.

اشتباه شماره 3: استفاده از مواد ساینده روی صورت

استفاده از حوله های دستی، لایه بردارهای صورت و دیگر مواد لایه بردار به صورت روزانه برای پوست چندان مفید نیست. پوست انسان به طور طبیعی از شر سلول های مرده خود خلاص می شود. اگر هر روز از این قبیل محصولات برای لایه برداری پوست استفاده کنید، به جای این که نفعی برای پوست داشته باشد بیشتر به آن ضرر می رسانید. لایه برداری را می توانید حداکثر دو بار در هفته انجام دهید.

بهترین روش برای شستشوی صورت استفاده از آب ولرم و یک پاک کننده ملایم است. آب ولرم به کسب آرامش پوست کمک می کند. پس از آن، می توانید یک مرطوب کننده سبک را برای استفاده روزانه یا کرمی سنگین را به عنوان مرطوب کننده شبانه انتخاب کنید

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۰۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سعیده شجاعی‌علی‌آبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود و کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولا باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذاهای آلوده به آن‌ها می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

شجاعی‌علی‌آبادی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذاهای کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند، اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد،  البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای 100 درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش  داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای 20 دقیقه بجوشانید.

جوشاندن کنسروهای خانگی را جدی بگیرید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسروهای خانگی وغذاهای کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسروهای خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود اما در غیر این‌صورت، در دمای یخچال (حداکثر 3 درجه ساتی گراد) و نهایتا برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

وی هشدار داد: از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسروها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه