Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@10:58:00 GMT

روش صحیح شستشوی ۷ قسمت از بدن

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۶۲۵۶۸

روش صحیح شستشوی ۷ قسمت از بدن

تنها درون ناف انسان چیزی در حدود ۲،۳۶۸ گونه باکتری وجود دارد، اما اغلب به بهداشت آن بی توجهی می‌شود. استفاده از گوش پاک کن برای تمیز کردن جرم گوش در واقع هم خطرناک است و هم ضرورتی ندارد. در حقیقت معلوم شده بعضی قسمت‌های بدن مان را از اول اشتباه تمیز کرده ایم و از روش‌هایی استفاده کرده ایم که بیشتر مضرند تا مفید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با روش صحیح شستشوی ۷ قسمت از بدن آشنا خواهیم شد.

۱- ناف

بیشتر ما یا ناف مان را تمیز نمی‌کنیم یا از روش اشتباهی برای این کار استفاده می‌کنیم. شما باید ناف خود را هفته‌ای یک بار، آن هم به روش مخصوصی تمیز کنید. یک عدد گوش پاک کن را به الکل طبی آغشته کنید و با آن داخل ناف را تمیز کنید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا گوش پاک کن دیگر کثیف نشود. در آخر با یک گوش پاک کن تمیز الکل را از ناف خود پاک کنید. از استفاده از لوسیون بدن خودداری کنید.

۲- گوش‌ها

لازم به گفتن نیست، اما استفاده از ناخن یا هر چیز تیز دیگری برای درآوردن جرم گوش کار بسیار اشتباهی است. به جای این کار چند قطره روغن بچه یا گلیسیرین در گوش خود بریزید تا جرم گوش هایتان نرم شود. بعد از یکی دو روز با استفاده از یک قطره چکان یا لامپ مکش پلاستیکی به آرامی در گوش خود آب گرم بریزید. سر خود را به یک سمت کج کنید تا آب بیرون بریزد. گوش تان را با یک حوله پاک کنید و در صورت لزوم این فرآیند را تکرار کنید. علاوه بر این، می‌توانید از یک گوش پاک کن برای تمیز کردن قسمت بیرونی گوش خود استفاده کنید.

۳- زبان

به گفته‌ی کارشناسان، مؤثرترین روش برای تمیز کردن زبان، ساییدن آن است. زبان هم باید به همان تعداد دفعات دندان تمیز شود. یک زبانشور را روی زبان خود قرار دهید و به آرامی با فشاری مختصر به جلو بکشید. اگر حالت تهوع بهتان دست می‌دهد، با تغییر مکان قرار دادن زبانشور هر چند دفعه‌ای که لازم است، جلویش را بگیرید.

۴- آرنج

برای جلوگیری از انباشت سلول‌های مرده‌ای که باعث تیره شدن پوست آرنج می‌شوند، توصیه می‌شود یک یا دو بار در هفته آن‌ها را لایه برداری کنید. برای این کار می‌توانید از اسکراب‌های خانگی استفاده کنید یا یک اسکراب خریداری کنید، اما نکته‌ی کلیدی در اینجا این است که کار مالش را با حرکات مدور و به آرامی انجام دهید. فشار بیش از اندازه فقط وضع را بدتر می‌کند.

۵- کف سر

پوسته پوسته شدن کف سر می‌تواند به دلیل وجود سلول‌های مرده یا حتی افراط در استفاده از محصولات مراقبت از مو باشد. برای تمیز کردن کف سر، ابتدا سر و مو‌های خود را کامل خیس کنید. سپس آب و شامپو را باهم مخلوط کنید و آن را به کف سر خود بمالید. اگر از نرم کننده مو استفاده می‌کنید، آن را فقط به نوک مو‌ها بزنید.

۶- صورت

صابون‌های و پاک کننده‌های فومی در واقع پوست را خشک می‌کنند پس از استفاده از آن‌ها خودداری کنید. برای شستشوی صورت خود از یک پاک کننده‌ی ملایم و آب ولرم استفاده کنید. اجازه دهید ۶۰ تا ۹۰ ثانیه روی پوست تان بماند، سپس صورت تان را آب بکشید.

۷- پشت

برای شستن پشت خود ابتدا برس حمام را به صورت خشک روی پوست تان بکشید، سپس با استفاده از یک لیف بزرگ پشت تان را خوب تمیز کنید.

 

منبع: روزیاتو

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جرم گوش جرم گوش شستشوی بدن سبک زندگی پارسی خبر تمیز کردن برای تمیز کردن گوش پاک کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟

محمدعلی قدیری، کارشناس انرژی در خصوص اقداماتی که دولت سیزدهم و وزارت نفت در خصوص افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی به اجرا گذاشته اند، به خبرنگار قدس تصریح کرد: دیپلماسی انرژی یکی از نقاط قوت کشور ما محسوب می شود. وابسته کردن کشورهای همسایه به لحاظ انرژی به خودمان، از ابعاد مختلفی برایمان نفع دارد.

وی ادامه داد: افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در حوزه انرژی و به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه باعث بالا رفتن سطح درآمدهای ارزی کشورها، وابستگی دیگران به ما و تقویت جایگاه مان در منطقه می شود. از آنجائیکه گاز خاصیت تحریم پذیری کمتری دارد، گسترش روابط گازی کشور با همسایگان می تواند بسیار موثر باشد.

استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور  برایمان مزیت بالایی دارد

این کارشناس انرژی توضیح داد: افزایش تعاملات در منطقه در حوزه گازی به درستی در دستور کار قرار گرفته است. از آنجائیکه ما خودمان با موضوع ناترازی گاز روبرو هستیم، دولت باید به فکر واردات گاز نیز باشد. گفته می شود که خط لوله گازی ایران و ترکمنستان از ظرفیت 40 میلیون متر مکعبی در روز برخوردار است. باید گزینه های جذابی پیش روی عشق آباد قرار دهیم که به جای صادرات گاز به چین، بخشی از آن را در حد ظرفیت خط لوله موجود در اختیار ما قرار دهد.

قدیری گفت: استفاده از گاز وارداتی از ترکمنستان برای رفع ناترازی گازی کشور و همچنین ارائه این گاز به نیروگاه ها و جلوگیری از سوزاندن گازوئیل برایمان مزیت بالایی دارد.

دریافت نفت کوره به جای وجوهات صادرات گاز به عراق روشی است که باید ادامه پیدا کند

وی ادامه داد: در ارتباط با عراق نیز سیاست های خوبی در زمینه انرژی به اجرا گذاشته شد. به ویژه دریافت نفت کوره به جای وجوهات مربوط به صادرات گاز به این کشور روش مناسبی است که باید ادامه پیدا کند. این ماده کاملاً نقد شونده است و قابل تحریم نیست. به طور کلی، تهاتر چاره اندیشی مناسبی است که در دستور کار قرار دادیم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: دیپلماسی انرژی دولت فعلی نسبت به دولت قبل بهبود یافته است. به ویژه اقداماتی که در ارتباط با ترکیه، عراق، پاکستان و ترکمنستان به منظور گسترش روابط در حوزه انرژی انجام داده ایم، قابل قبول است. اما این حد از اقدامات هنوز کافی نیست و نیاز است بر فعالیت های خودمان در این حوزه ها اضافه کنیم.

گفتنی است، وزارت نفت طی سال های اخیر و به ویژه بعد از اعمال تحریم های همه جانبه علیه صنایع نفت و گاز کشور، نقش مهم و موثری در حوزه خنثی سازی تحریم ها برعهده داشته است. افزایش تعاملات با کشورهای همسایه و رایزنی برای برقراری روابط گسترده تر در حوزه انرژی نیز از جمله راهکارهای پیش رو برای بی اثر کردن تحریم هاست.

دولت فعلی به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات و امید داشتن به رفع تحریم ها، درصدد خنثی سازی تحریم ها برآمد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد. استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور، توسعه زنجیره ارزش محصولات، عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و صدور خدمات فنی و مهندسی از جمله این سیاست ها هستند.

در ادامه سیاست های اعمالی به منظور خنثی سازی تحریم ها، وزارت نفت دیپلماسی فعال انرژی را در پیش گرفته است. در این چارچوب، افزایش تعاملات با کشورهای منطقه در دستور کار قرار دارد.به زعم کارشناسان، افزایش روابط با کشورهای همسایه نه تنها به لحاظ اقتصادی برای طرف های درگیر رابطه سودمند است، بلکه به لحاظ تأمین امنیت منطقه نیز به نفع تمامی کشورهای منطقه است. از سوی دیگر، وابسته کردن کشورهای دیگر به خودمان، در راستای تأمین منافع ملی ماست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور