Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@15:14:30 GMT

بازار بی‌رمق قالیشویی‌ها در ماه پایانی سال

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۶۲۳۰

بازار بی‌رمق قالیشویی‌ها در ماه پایانی سال

ایسنا/چهارمحال و بختیاری اسفندماه برای بسیاری از مشاغل ماه سرنوشت‌سازی است، مشاغلی که چندین ماه سال بازارشان کساد بوده و چشم امیدشان به رونق در ماه‌های پایانی سال است، یکی از این مشاغل قالیشویی‌هاست، که رفت و آمد وانت‌های آن‌ها با فرش‌های لوله شده در سطح شهر بیش از هر زمان دیگری به چشم می‌خورد.

به گزارش ایسنا، به خانه تکانی‌های عید که نزدیک می‌شوی یکی از کارهای مهم پیدا کردن یک قالیشویی خوب است که کار باکیفیتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان قالیشویی‌هایی هستند که با وجود افزایش قیمت، کیفیت آنچنانی ندارند و به جای فرش تمیز و شسته شده به مشتری، فرشی آسیب‌دیده به آن‌ها تحویل می‌دهند.

نجف کریمی- رئیس اتحادیه قالیشویی‌های شهرستان شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش قیمت شستشوی هر متر مربع انواع فرش، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت شستشوی فرش، به صورت کاملا کارشناسی انجام شده تا خودسرانه این مبالغ از مشتری دریافت نشود و براساس نرخ اعلامی و مصوب صورت گیرد، البته افزایش قیمت‌ها نسبت به دیگر استان‌ها و کاملا منصفانه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: شستشوی انواع فرش ماشینی به ازای  هر مترمربع ۱۶۰۰۰ تومان، فرش دستباف ۳۵۰۰۰ تومان و موکت معمولی ۱۰۰۰۰ تومان بوده که این مبالغ نسبت به سال گذشته در فرش ماشینی ۶۰۰۰ تومان، فرش دستباف ۱۵۰۰۰ تومان و موکت ۵۰۰۰ تومان افزایش قیمت داشته است.

کریمی ادامه داد: در صورتی که قالیشویی بیش از قیمت مصوب مبلغ موردنظر از مشتری دریافت شود، تخلف است و مردم موظفند تخلفات را به اتاق اصناف استان گزارش دهند تا سریعا رسیدگی صورت گیرد.

وی با اشاره به رشد قارچ‌گونه قالیشویی‌ها، افزود: تمامی قالیشویی‌های استان دارای پروانه کسب هستند و قالیشویی بدون پروانه کسب وجود ندارد، از طرفی اگر مردم فرش خود را برای شستشو به قالیشویی سپردند و در زمان تحویل کار از کیفیت آن ناراضی یا فرش دچار آسیب‌دیدگی شده باشد، می‌توانند این‌گونه شکایات را به اتاق اصناف استان گزارش تا رسیدگی به آن انجام شود، البته بدون ارائه فاکتور امکان رسیدگی به شکایت وجود ندارد.

رئیس اتحادیه قالیشویی‌های شهرستان شهرکرد گفت: قالیشویی شغلی است که بیش‌ترین رونق آن در ایام پایانی سال بوده و اکنون که ابتدای اسفندماه است همچنان بازار قالیشویی‌ها رونق آنچنانی پیدا نکرده و اوج کار آن‌ها معمولا از حدود ۱۰ روز آینده شروع می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری قالیشویی ایام پایانی سال افزایش قیمت قالیشویی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، آمار تولید و نیاز بازار سبب می‌شود تا محصولات مورد نیاز به ویژه در صنایع غذایی دچار کم‌بود و پیش‌بود نباشد. کم‌بود سبب افزایش قیمت و زیان مصرف کننده و پیش‌بود موجب کاهش قیمت و ضرر کشاورز می‌شود.

کشاورزان به دلیل عدم برنامه ریزی از سوی نهاد متولی، بر اساس تجربه و رخدادهای کوتاه مدت محصولی را برای کشت انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال اگر سال گذشته تولید پیاز با حجم بالا بود و بازار با کم‌بود سیب زمینی رو به رو شد امسال کشاورزان حجم زیادی سیب زمینی کاشتند.

قیمت سبزی و صیفی جات از اواخر فروردین سال جاری روند افزایشی داشت و این امر به ویژه در بازار پیاز و گوجه فرنگی محسوس‌تر بود. در این باره رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت‌ها را مربوط به نرخ محصولات از سوی بارفروشان اعلام کرد و گفت، تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا بوده که نوعی هرج و مرج به وجود آورده است.

در حوزه تأمین بازار گوجه فرنگی مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: دو پروژه مهم در استان‌های نیمه شمالی و جنوبی کشور برای تأمین گوجه‌فرنگی مورد نیاز در فصل پاییز پیگیری می‌شود.

حسین اصغری عنوان کرد: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است. انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

وی با بیان اینکه مباحث مربوط به این دو پروژه از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که در حال حاضر هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس وجود دارد.

وی با بیان اینکه علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت کنترل شود ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هر چند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم وجود دارد.

اصغری توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر عنوان کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. ‌

کد خبر 6092417 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد